fbpx
De ce să punem preț pe sănătate când avem alte lucruri mai importante de făcut? Există multe motive pentru care este bine să investim în corpul nostru mai mult decât în alte lucruri. Pe lângă beneficiile fizice ale unui organism sănătos, vom observa și beneficii emoționale, spirituale și psihice. Când corpul este bolnav toate celelalte părți suferă.

Într-o lume în care timpul pare să fie principalul obstacol în calea unei vieți sănătoase, este important să știm cum să alegem produse sănătoase benefice organismului. Un produs de calitate va avea ingrediente naturale, fără zahăr adăugat sau E-uri, neprocesat sau procesat foarte puțin. Citirea listei de ingrediente precum și cea a valorilor nutriționale, este indispensabilă. Dacă nu știm ce punem în corpul nostru, nu vom ști nici cum să ne menținem sănătatea fără de care nu vom avea o viață de calitate. Totul începe cu câteva decizii simple. Prima dată analizăm obiceiurile în aliimentație și produsele pe care le folosim cel mai frecvent. Apoi ne documentăm și căutăm substiuenți mai sănătoși. De exemplu, în loc de făină albă să folosim făină integrală în coacerea pâinii. Mici schimbări ca aceasta vor avea rezultate benefice pentru tot restul vieții.

Adesea am întâlnit oameni care nu văd importanța acestor lucruri numai atunci când se îmbolnăvesc. În acele momente ei își dau seama de toate greșelile făcute în alimentație și fac schimbări, dar adesea este prea târziu. Scopul nostru la Cămara Străveche este să încurajăm oamenii de pretutindeni să pună preț pe sănătate din timp, și la rândul lor să îi îndrume și pe alții. Împreună vom promova un stil de viață sănătos, cu produse oferite de natură.
Deși tehnologia avansează de la o zi la alta, nu putem spune același lucru despre alimentație. Mâncarea a devenit tot mai procesată, plină de calorii și substanțe dăunătoare organismului. La Cămara Străveche, ne străduim să promovăm simplitatea, naturalețea și neprocesarea produselor. Suntem ferm convinși că mulți oameni doresc să mănânce sănătos, dar de multe ori nu au cunoștințele necesare pentru a lua decizii favorabile.

De aceea, în fabricarea produselor noastre, folosim culturile proprii; nu importăm nimic, nu folosim pesticide sau alte substanțe dăunătoare. Cămara Străveche nu doar oferă produse sănătoase, dar și prezintă valorile nutriționale pentru fiecare produs analizat într-un laborator chimic. În acest fel veți putea lua decizii informate care să vă îmbunătățească stilul de viață și sănătatea.