fbpx

Despre noi

Istoria noastra

Deși sub alt nume, Cămara Străveche a luat naștere în anul 2012 când am decis, împreună cu familia, să oferim oamenilor produse de înaltă calitate. În 2014 am trecut la agricultura ecologică cu scopul de a promova un stil de trai sănătos, dar și pentru a proteja albinele împotriva pesticidelor atât de lesne întrebuințate în zilele noastre. Deși produsele noastre au fost exportate doar în Austria, Germania, Elveția, Italia, am decis să oferim aceste produse și în România. Cămara Străveche prelucrează aproape totul manual, păstrând astfel nutrienții intacți.

Filozofia noastra

Cămara Străveche nu produce în masă, ci limitat. Dacă te întrebi de ce, răspunsul este simplu: punem accentul pe calitate și nu cantitate. Produsele noastre sunt obținute din culturile proprii, nu apelăm la comercianți de cereale ecologice. Folosim o moară de cereale cu pietre achiziționată din Austria, un extruder pentru pufuleți și presă la rece pentru ulei. De altfel, la Cămara Străveche oferim valorile nutriționale ale fiecărui produs, analizat într-un laborator chimic conform standardelor Ministerului Sănătății.

Misiunea și viziunea noastră

Cămara Străveche are ca misiune promovarea unui stil de viață sănătos bazat pe consumul de produse tradiționale, furnizate cu ajutorul unor mașinării artizanale. Ne dorim ca orice român să aibă acces la produse de înaltă calitate. Viziunea noastră este ca în viitor să diversificăm gama de produse actuale tot din culturile proprii.

Certificare

Cămara Străveche este certificată de TUV Austria, o organizație de renume înființată de mai bine de 140 de ani cu birouri funcționale în peste 20 de țări.